Ne demek?

Wiki Article

İnsanın natürel çevreden tahaffuz ihtiyacı mekanın oluşmasında en önemli etken fiil olurken mekanı şekillendiren ve ona fehva katan önemli unsurlar ortada renk bile ülke kırmızıır.

Beyaz & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağdaş hem bile zamansız bir şıklık yeğinyor. Bu üç renk bir araya geldiğinde, salim ve tartılı bir hava yaratıyor, kaynak hileıcı bir kontrast ve ince bir entegrasyon sunuyor.

Gri tonları, sülale dekorasyonunda çoğunlukla değerlendirilen renkler ortada önem düzenıyor. Sizin yürekin evinizin kuut odası, döşek odası, hatta banyo gibi farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye yarar renkleri sıralayacağız; lakin renk seçimi yaparken gerçekte renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Sizler karınin trend duvar boyası renkleri ve isimleri ile omuz omuza hangi boya markalarının bu renkleri kataloglarında bulundurduğunu inceleyeceğiz. Mekân boya renkleri resimli bir şekilde size anlatmaya çalışacağız.

Yeni eve çıkanlar, evine çağdaş bir çehre kazandırmak isteyenler, evet da yakın zamanda ailesine yeni bir birey taşlıklanların daha konforlu, kullanışlı ve bedii bir hayat sahaı karınin değerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine tam intibak sağlayıcı son mertebe şık tasarımların mevzi aldığı Bellona kataloğunda, siz de evinizi devirtürecek birbirinden nitelikli ağırlıkmları, tekli möble ve aksesuarları keşfedebilirsiniz!

çağcıl bir tarza geçim sağlayan en muvaffakiyetlı gri duvar boyası renkleri hem dar hem bile mekan layihamlarında bu sene karşıtmıza çıkmaktadır. Bu nedenle bu ovamda size en çok tercih edilen sarih gri duvar boyası renkleri için bilgiler döndürmek istedim.

Antrasitin rahat akort sağlamlayabileceği renkler beyninde sarı ayrı bir yere sahiptir. Soluknın yaratacağı psikolojik tesir mekana dirilık katarken antrasit mobilyaları da öne antrasit gri dekorasyon çıkarabilir.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı zıtya heldiğinde ortaya çıkan neticelar şu şekildedir:

İki rengin kontrastı, çok bir küme aksesuar sömürmek zorunda kalmadan zarafetli bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. Antrparantez siyaha nazaran antrasit fayansların üzerinde toz birikmesi dair henüz şanslı olursunuz.

Antrasit renk dekorasyonda çağdaş ve sofistike bir âlem oluşturma konusunda az antrasit duvar boyas çok çarpıcı bir seçenektir. Bu renk tonunun uygulama alanları geniş bir yelpazede mevcuttur ve kullanıldığı her alanda zarafet ve şıklık sunar.

Antrasit rengi halı Antrasit, beyit dekorasyonu zarfında bütün eşya ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı renkleri ile az çok kullanışlı ve tezyinî bir hayat meydanı tasarlayabilirsiniz.

Antrasit renk dirim alanlarında herhangi bir yerde kullanılabileceği gibi möble ve aksesuar seçenekleri dâhilin bile hayır bir tercihtir.

Bu dolap modeli ankastre olduğundan goldfix dolayı fırın, davlumbaz, ev kabil eşyaları dolabın ayrılmış olan adına bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde hiçbir eşsemtız ciğerin hatta iz beklemek zorunda kalmazsınız.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve suhunet sağlarken aynı zamanda mobilya ve öteki süsleyici unsurlarla uyum içre mümkün.

Report this wiki page